Cytat: DeMonika w Sierpnia 16, 2021, 09:18:07 am Świetne! Szacun za umiejętności i siłę woli do siedzenia przy tym A końcówka jakby tylko chwilowy błąd... i cdn Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu TapatalkaBo następna część w przyszłym roku Inna sprawa czy ktoś wie jak wrzucać filmy lepszej jakości 2,7k - 4k na yt ?
Świetne! Szacun za umiejętności i siłę woli do siedzenia przy tym A końcówka jakby tylko chwilowy błąd... i cdn Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka
Rezerwuje miejsce nr 3 w kolumnie
A wygrał na końcu Zibi jak macha rączka na klifie
Cytat: KoZi w Sierpnia 15, 2021, 20:26:48 pm A wygrał na końcu Zibi jak macha rączka na klifie Jeśli chodzi o machanie rękoma, to dobry jest też Cezi od 0:35 minuty
No moim zdaniem cezi swoim tańcem szamana wygrał
Cytat: Derkoś w Sierpnia 16, 2021, 11:46:37 am Cytat: DeMonika w Sierpnia 16, 2021, 09:18:07 am Świetne! Szacun za umiejętności i siłę woli do siedzenia przy tym A końcówka jakby tylko chwilowy błąd... i cdn Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu TapatalkaBo następna część w przyszłym roku Inna sprawa czy ktoś wie jak wrzucać filmy lepszej jakości 2,7k - 4k na yt ? Ja używam VEGAS PRO 17 youtube kompresuje czterokrotnie materiał - tu jest opis jak to ominąć.P.S.Super film zrobiłeś