Grudnia 22, 2024, 15:06:35 pm

Autor Wątek: Robertozon - czyszczenie, naprawa, renowacja odzieży motocyklowej - Opinia, TEST  (Przeczytany 39494 razy)

Offline przemek0113

• TDM 900
  • 220 km/h
Odp: Robertozon - czyszczenie, naprawa i renowacja odzieży motocyklowej - TEST
« Odpowiedź #75 dnia: Kwietnia 01, 2021, 19:28:30 pm »
Może nas zaskoczą :)
Nawet jeśli zaskoczą, naprawią i będzie super nówka sztuka to zakładam, że na C-moto są spaleni... :hmm:
Życie bez motocykla jest jak życie bez zęba, można żyć ale nie będziesz się uśmiechać... :D

Offline KSD

• BMW F850GS
  • Administrator
  • 300 km/h
« Odpowiedź #76 dnia: Kwietnia 01, 2021, 19:59:55 pm »
Chyba, że w ramach żartów będziemy namawiać nowo zarejestrowanych użytkowników na te usługi ;;)
Czysty motocykl jeździ szybciej!

Offline Derkoś

• BMW GS 900 Adv
  • Moderator Globalny
  • 300 km/h
« Odpowiedź #77 dnia: Kwietnia 01, 2021, 20:17:50 pm »
Chyba, że w ramach żartów będziemy namawiać nowo zarejestrowanych użytkowników na te usługi ;;)

Ale z Ciebie Troll  :RT

Offline SySy

• Yamaha FZ1 Fazer GT
  • 180 km/h
« Odpowiedź #78 dnia: Kwietnia 05, 2021, 14:28:43 pm »

Wysłane z mojego Mi MIX 3 przy użyciu Tapatalka

Offline Adi

• 80 km/h
  • **
« Odpowiedź #79 dnia: Kwietnia 06, 2021, 20:08:10 pm »
czyżby ktoś poleciał za nasze reklamacje??

Offline Duch

• KMZ K-650, Honda XL600V Transalp, Suzuki DL AL7 650XT V-Strom [R.I.P.], BMW F900GS Adv
  • Administrator
  • 300 km/h
« Odpowiedź #80 dnia: Kwietnia 06, 2021, 20:20:44 pm »
Jeżeli nasze marudzenie miało by coś zdziałać to powinni szukać kontrolera jakości a nie biurowej złotej rączki z lekką nutką sekretarki
Yet you can't get a promotion, you won't retire, and despite your best efforts, you refuse to die.

Offline Duch

• KMZ K-650, Honda XL600V Transalp, Suzuki DL AL7 650XT V-Strom [R.I.P.], BMW F900GS Adv
  • Administrator
  • 300 km/h
Odp: Robertozon - czyszczenie, naprawa, renowacja odzieży motocyklowej - Opinia, TEST
« Odpowiedź #81 dnia: Kwietnia 09, 2021, 21:13:34 pm »
Minął tydzień od czasu jak oddałem kurtkę do reklamacji. Jak na razie cisza ze strony Robertozon.
Yet you can't get a promotion, you won't retire, and despite your best efforts, you refuse to die.

Offline KSD

• BMW F850GS
  • Administrator
  • 300 km/h
Odp: Robertozon - czyszczenie, naprawa, renowacja odzieży motocyklowej - Opinia, TEST
« Odpowiedź #82 dnia: Kwietnia 09, 2021, 22:12:11 pm »
Daj im trochę czasu - pewnie teraz starają się ją odpicować na błysk ;;)

Offline Duch

• Administrator
  • 300 km/h
« Odpowiedź #83 dnia: Kwietnia 15, 2021, 10:43:20 am »
Robertozon się odezwał. Przyznali, że "no faktycznie, kontrola jakości przeoczyła i teraz działamy". Tłumaczyli się też, że trudno to doczyścić bo kurka była solidnie impregnowana.

Na ten żelazny argument odpowiedziałem zgodnie z prawdą, że kurtka nie była impregnowana nigdy, jedynie kilka razy pastowana lanoliną. Dalej tłumaczyć się nie chcieli, stwierdzili że działają i odsyłają do Ducati.

Czekamy  :popcorn:

Offline Derkoś

• BMW GS 900 Adv
  • Moderator Globalny
  • 300 km/h
« Odpowiedź #84 dnia: Kwietnia 15, 2021, 13:08:19 pm »
To ilu oni tam pracowników mają działy kontroli jakości bla, bla z każdym postem jak dla mnie się pogrążają dosłownie.

Offline Duch

• Administrator
  • 300 km/h
« Odpowiedź #85 dnia: Kwietnia 15, 2021, 13:30:26 pm »
Mi tam już wszystko jedno. Jak znowu zawalą sprawę to wyślę im link tego wątku razem z licznikiem odwiedzin strony.

Offline KoZi

• 300 km/h
  • Classic Power !
« Odpowiedź #86 dnia: Kwietnia 15, 2021, 14:04:59 pm »
Mi tam już wszystko jedno. Jak znowu zawalą sprawę to wyślę im link tego wątku razem z licznikiem odwiedzin strony.

Szacun za wytrwałość...
Ja przy tym koszcie usługi bym mówiąc bardzo nieładnie (o czym wspomniałem wcześniej) - za@ebał negatywa ze zdjęciami na googlach i napisał nie pozdrawiam  :).
Fakt 100 zł w dupie ale tyle zachodu z takim niskim poziomem usługi - nie dla mnie.

Pytanie tak tylko z ciekawości - nie ma innej firmy, która "regeneruje" skórzane kombinezony w PL ?
(>’o’)>  classic, vintage, custom, oldschool, youngtimer

Offline Duch

• Administrator
  • 300 km/h
« Odpowiedź #87 dnia: Kwietnia 15, 2021, 15:02:09 pm »
Nie znalazłem innej oferty dedykowanej konkretnie dla odzieży motocyklowej połączonej z renowacją i czyszczeniem. Wdziałem co prawda kiedyś oferty polskich producentów kurtek którzy mieli usługi dodatkowe ale ograniczały się one do napraw poprzez wymianę całych paneli.

Przyznaję, skusiła mnie oferta firmy, reklama i oprawa wyglądały dobrze a usługa to klops.

Offline KSD

• BMW F850GS
  • Administrator
  • 300 km/h
« Odpowiedź #88 dnia: Kwietnia 15, 2021, 17:45:28 pm »
Jak znowu zawalą sprawę to wyślę im link tego wątku razem z licznikiem odwiedzin strony.

Tym bardziej, że "Google" lubi naszą stronę ze względu na kilka solidnych recenzji w dziale otwartym, a ten się do tego też zalicza. Na ten moment po wpisaniu hasła "Robertozon", ten wątek jest już pozycjonowany na drugiej stronie wyników w wyszukiwarce i wciąż zwyżkuje :)

Offline Adi

• 80 km/h
  • **
« Odpowiedź #89 dnia: Kwietnia 15, 2021, 19:55:44 pm »
Duch zapłacił 100zł a ja 330zł... Fakt... Poprawili na reklamacji, ale musiałem całą kurtkę przelecieć woskiem (held) bo zauważyłem, że niektóre miejsca nie były ruszone woskiem.
Duchowi wysłałem foto jak na szmatce z woskiem został czerwonawy kolor od czerwonego koloru elementu na kurtce.
Napisałem negatywny post na FB. Postanowiłem go usunąć dlatego że pracownica Roberta poszła z komentarzami za daleko, wyznawcy Roberta zaczęli go bronić. Dla świętego spokoju post usunąłem.