Robertozon - Epilog
Jak już pisałem kurtka wróciła i tym razem spotkała się z czymś więcej niż mokra szmata.
Czyszczenie zostało wykonane. Czuć to zapachowo i dotykowo, bo skóra stała się wyrazie miękka i elastyczna, choć nie wszędzie. Ale szukajmy zalet - nie sprawia już wrażenia starej tektury. Prawdopodobnie została też wykonana jakaś impregnacja, bo kurtka ma świeższy kolor na całej (no prawie) powierzchni. Generalnie w miarę przyjemnie jest ją założyć.
Zostały wyczyszczone zamki których poprzednio nikt nie ruszył
Rękawy są czarne, a nie brunatne jak poprzednio
Napis na metce jest czytelny, wcześniej nie był
Ale idealnie nadal nie jest, bo sporo jest miejsc gdzie szczotka nadal nie dojechała
Moja ocena usług firmy Robertozon jest taka, że mają fajną ofertę, mają wiedzę, mają możliwości. Niestety przy tym wszystkim jedocześnie im się nie chce, a pracy i standardu usług nikt nie pilnuje.
Fakt, wysłałem im starą, zmęczoną i brudną kurtkę, ale nie była też wytarzana w oborniku. W opisie usługi nie było też detailingu, ale nie spodziewałem się przetarcia tylko mokrą szmatą. Jeżeli wg nich kurtka wymagała więcej pracy to mogli zadzwonić i powiedzieć jak wygląda sprawa, pewnie bym dopłacił.
Po tej przygodzie wniosek i radę mam dla wszystkich taką, jak macie 100 zł to kupcie kosmetyki do skóry, gąbkę i szczoteczkę. Owińcie deskę do prasowania folią i poświęćcie 2 godziny a kurtka będzie wyglądała lepiej niż po usłudze firmy która na swojej stronie napisała, że "każdego kombinezonu podchodzimy indywidualnie i z ogromnym zaangażowaniem". Poza tym za tą kwotę wyczyścicie swoje ciuchy samodzielnie kilka razy.
Robertozon - Serwis odzieży motocyklowej Pakiet usług 4w1 -
NIE POLECAM