Ze wstydem muszę przyznać, że do cytadeli grudziądzkiej na zwiedzanie wybieram się już chyba z 15 lat...
Cytat: Hubertus w Listopada 14, 2014, 19:51:55 pm Ze wstydem muszę przyznać, że do cytadeli grudziądzkiej na zwiedzanie wybieram się już chyba z 15 lat... Czyli Hubertus, można powiedzieć, że pomysł wspólnego wiosennego wypadu w tamte strony, jest skrojony idealnie pod Ciebie Możesz więc zacząć powoli ładować akumulatory w latarce
Co tam; kupie cala paczke baterii w Ikei (bo tanie). Jak szalec to szalec
Tak przy okazji: orientuje się ktoś, jak to jest z dostępnością ruin zamku w Grudziądzu? Bo doczytałem, że można, ale jednak nie można... Chodzi mi szczególnie o pozostałości wieży...
Cytat: Hubertus w Listopada 23, 2014, 16:22:26 pm Tak przy okazji: orientuje się ktoś, jak to jest z dostępnością ruin zamku w Grudziądzu? Bo doczytałem, że można, ale jednak nie można... Chodzi mi szczególnie o pozostałości wieży...Z tego co wiem, to ją budują :D
Cytat: Marcel w Listopada 24, 2014, 13:25:51 pm Cytat: Hubertus w Listopada 23, 2014, 16:22:26 pm Tak przy okazji: orientuje się ktoś, jak to jest z dostępnością ruin zamku w Grudziądzu? Bo doczytałem, że można, ale jednak nie można... Chodzi mi szczególnie o pozostałości wieży...Z tego co wiem, to ją budują :D