Listopada 28, 2024, 07:34:31 am

Autor Wątek: Dobry Wieczór  (Przeczytany 14966 razy)

TomJerry

• Gość
Odp: Dobry Wieczór
« Odpowiedź #30 dnia: Lutego 21, 2020, 20:34:29 pm »
Wczoraj spotkałem motocyklistę w Toruniu na widoku, który powiedział mi o tym Forum.
Prawdę gada.   :)
Dodam również, że robiliśmy obaj zdjęcia motocykli a nawet ludzi i nie było żadnych zastrzeżeń.  :oki:
jeśli przeszkadzam, opuszczę Forum :)
Zostań. I witaj.  :)

o Cześć : D Mam zdjęcie na którym jesteś Ty z Benelli.Jak się z tobą skontaktować ?

mirek

• Gość
« Odpowiedź #31 dnia: Lutego 21, 2020, 20:36:18 pm »
Przez PW a fotkę możesz wrzucić na forum. Masz moje błogosławieństwo.  ;)

Offline KSD

• BMW F850GS
  • Administrator
  • 300 km/h
« Odpowiedź #32 dnia: Lutego 21, 2020, 20:38:44 pm »

Dobrze Jerry, to proszę wytłumacz może na początek dwie rzeczy:

Pierwsza dość prosta:
Dlaczego anonimowy troll Benek, do którego się nie przyznajesz, posługiwał się znajomością Twojego imienia, nazwiska i daty urodzenia? Dane te posiadał także wypisane w loginie e-maila w trakcie rejestracji (choć wczorajszy Benek, na koniec dnia próbował to nieumiejętnie wymazać).

Druga bardziej skomplikowana ale bardzo ciekawa:
Powiedz proszę, jak myślisz, dlaczego w dnu dzisiejszym użytkownik Benek oraz użytkownik TomJerry, próbowali zalogować się na forum dokładnie w tym samym czasie (w obrębie jednej minuty)? Poniżej log systemowy:

Czysty motocykl jeździ szybciej!

Offline Viniu

• BMW R1100 GS
  • Administrator
  • 300 km/h
    • YT - Channel
« Odpowiedź #33 dnia: Lutego 21, 2020, 20:40:05 pm »
Wczoraj spotkałem motocyklistę w Toruniu na widoku, który powiedział mi o tym Forum. Tak jak napisałem wczoraj jeździłem motocyklem do godziny około 21:00, nie byłem dostępny na waszym Forum : )

Wziąłem tylko prysznic, Fervex i dobranoc : ) Przewiało mnie na motocyklu, brało mnie przeziębienie.

Wariatem musiał bym być, żeby robić coś takiego, a Tym bardziej narażać się na swoje bezpieczeństwo : )

Gaduła to ja Jestem, więc sam nie Pamiętam co komu mówiłem.Parę dni temu zagadał mnie jakiś chłopak i pokazał,że wstawił mój motor na Forum : ) Wczoraj dowiedziałem się co to za Forum,ale dopiero dziś się zarejestrowałem.Chciałem zobaczyć zdjęcie i zobaczyłem informacje,które do mnie pasowały, a więc zacząłem szukać dalej : ) Postaw się przez chwilę na moim miejscu,jeśli chcesz to zapraszam jutro na czekoladę gdzieś po drodze. Oczywiście będę Honorowy, jeśli przeszkadzam, opuszczę Forum :)

edit : http://www.c-moto.pl/forum/index.php?topic=3230.1710

Nick : MIREK, tego gościa spotkałem,zapytajcie.
Nie przeszkadzasz nam na forum, nie wiem skąd ta myśl. Wczorajsza sytuacja była, jakby to powiedzieć bardzo nietypowa, aczkolwiek jedną też pamiętam z całkiem niedawna nawet, dlatego chcielibyśmy małe wytłumaczenie, które chyba dostaliśmy. Chcemy utrzymać na forum mały ład i porządek bo niewiele takich for zostało. W większości wszyscy się znamy, spotykamy i jeździmy razem na dalsze i bliższe wyjazdy, może mało bo mało, ale jednak i z tego względu staramy się dbać o dobrą atmosferę.
Nie mam podstaw nie wierzyć w Twoje wyjaśnienia, dlatego jeszcze raz: witaj wśród nas.
Problemem nie jest problem.
Problemem jest twoje podejście do problemu.

https://www.youtube.com/user/TheVineks

TomJerry

• Gość
« Odpowiedź #34 dnia: Lutego 21, 2020, 20:42:45 pm »

Mirek - Benelli i mała motocyklistka ze Szczecina, gość - Nie benek, nie Benka ; )

TomJerry

• Gość
« Odpowiedź #35 dnia: Lutego 21, 2020, 20:45:52 pm »

Pierwsza dość prosta:
Dlaczego anonimowy troll Benek, do którego się nie przyznajesz, posługiwał się znajomością Twojego imienia, nazwiska i daty urodzenia? Dane te posiadał także wypisane w loginie e-maila w trakcie rejestracji (choć wczorajszy Benek, na koniec dnia próbował to nieumiejętnie wymazać).

Powiedz proszę, jak myślisz, dlaczego w dnu dzisiejszym użytkownik Benek oraz użytkownik TomJerry, próbowali zalogować się na forum dokładnie w tym samym czasie (w obrębie jednej minuty)? Poniżej log systemowy:

Administratorze. Proszę o wiadomość PW

Offline Viniu

• BMW R1100 GS
  • Administrator
  • 300 km/h
    • YT - Channel
« Odpowiedź #36 dnia: Lutego 21, 2020, 20:54:29 pm »

Nie umiem : D wstawiłem linki,ale nie pokazuje : D Czy mogę poprosić kogoś o Pomoc ?
Widzę, że zdjęcia wstawiasz z FB. Robisz to trochę źle. Więc krok po kroku.
1. Wstawiasz zdjęcie na FB (najlepiej do jakiegoś katalogu z ustawieniami: widoczność tylko ja - jeśli nie chcesz aby zdjęcie było widoczne na FB, jeśli chcesz żeby było widoczne na FB wstawiasz gdzie chcesz)
2. Wchodzisz na FB w zdjęcia i w ten katalog gdzie jest zdjęcie
3. Klikasz na zdjęcie, żeby się otworzyło.
4. PPM wciskasz na zdjęciu i z opcji rozwijanych wybierasz: otwórz w nowej karcie
5. Otwierasz kartę ze zdjęciem i kopiujesz link z paska adresu (link powinien wyglądać mniej więcej tak: https://scontent.fwaw8-1.fna.fbcdn.net/v/t31.0-8/17097265_1282933991773801_2136388680763576728_o.jpg?_nc_cat=100&_nc_ohc=lgaEm1YT2CgAX9EFCpn&_nc_ht=scontent.fwaw8-1.fna&oh=9bf71ffc185f3a6f0b0926ca081cba90&oe=5EC80725)
6. W poście na forum klikasz obrazek ze zdjęciem i pomiędzy nawiasy [IMG]link[IMG] wklejasz skopiowany link.

Offline Viniu

• BMW R1100 GS
  • Administrator
  • 300 km/h
    • YT - Channel
« Odpowiedź #37 dnia: Lutego 21, 2020, 20:55:32 pm »

Mirek - Benelli i mała motocyklistka ze Szczecina, gość - Nie benek, nie Benka ; )
O widzę że ogarnąłeś zdjeciy... a ja się naprodukowałem...

Offline martinez

• BMW k1200R Sport
  • 300 km/h
« Odpowiedź #38 dnia: Lutego 21, 2020, 20:56:59 pm »
No to witaj  :thumbup:

TomJerry

• Gość
« Odpowiedź #39 dnia: Lutego 21, 2020, 21:36:28 pm »

Pierwsza dość prosta:

Wyjaśnione z administratorem.

Offline Derkoś

• BMW GS 900 Adv
  • Moderator Globalny
  • 300 km/h
« Odpowiedź #40 dnia: Lutego 21, 2020, 21:45:12 pm »
Nam nigdy nie przeszkadzali motocykliści, wręcz przeciwnie witamy nowych użytkowników, ale wczorajsza sytuacja była dość komiczna i dziwna. Nawet gdyby wszedł na forum przywitał, poprosił lub chociaż normalnie napisał o usunięcie zdjęcia pewnie bysmy to zrobili, ale że z pyskiem wyjechał to było jak było  :hmm:  :oki:

Jeżeli faktycznie to nie jesteś Ty to witamy na forum.

Offline czarny

• HD 1200; BMW 1150 GS; BMW F800GS Adv
  • 220 km/h
« Odpowiedź #41 dnia: Lutego 21, 2020, 22:05:15 pm »
Witaj TomJerry!

Offline Fred. X

• 180 km/h
« Odpowiedź #42 dnia: Lutego 21, 2020, 23:03:37 pm »
Powitać ...  :BB:

Offline SySy