Cześć wszystkim,
Uznałem, że już czas najwyższy się odezwać i przedstawić. Do tej pory tylko czytałem forum - no ale wypadałoby zacząć od tego wątku.
Nie mogę się pochwalić jak niektóre osoby, że już za młodu miałem kontakt z jednośladami - sprzęty mi się podobały ale nigdy nie miałem okazji choćby usiąść na jakiejś sztuce
Temat uruchomił się po rozmowie z moją dziewczyną, która wspomniała mi, że miała okazję przejechać się na moto swojego kuzyna czy sąsiada - wtedy pomyślałem sobie - kurcze - a może to dobry pomysł na spędzanie wolnego czasu? Ileż można siedzieć i grać w gry na komputerze :D
Od pomysłu przeszedłem do realizacji, kurs na kategorię A trochę potrwał (ach ta pogoda, nie mówiąc już o pracy), ale udało się go pomyślnie zakończyć w zeszłym roku.
Na chwilę obecną udało mi się zdobyć swoje jednoślady, teraz tylko czekam aż będę mógł jeździć razem z dziewczyną (ona czeka tylko na A1 na razie) - każde osobno na swoim moto.
Ja jeżdżę na CBR125, FZ6 i R6 (Honda nabyta w sumie też z myślą o niej, bo na razie mam dla niej Junaka 50tke do nauki).
Także - ja się jeszcze uczę, bo sporo jeszcze przede mną.
Pozdrawiam wszystkich serdecznie
Radek z Bydgoszczy