Dzisiaj ( 5 maj ) dzwonili do mnie
Kończy gościu lagi serwisować i powiedział nawet ze możliwy odbiór dzisiaj
Do zrobienia
Niestety nie dotrzymali slowa - nie wiem ile mnie to bedzie kosztowac cala impreza
Gościa co zna cene nie ma dzisiaj // wiec powiedział ze oddzwoni do mnie jak się z nim skontaktuje telefonicznie.
Rozmowa była bardzo miła aczkolwiek to ja dzwoniłem wcześniej i jak Pan oddzwaniał to nie wiedział z początku w jakim celu dzwoniłem czyli nie byli przygotowani by mnie poinformować o wycenie naprawy ;-)
to nie jest najważniejsza kwestia aczkolwiek jak ktoś się zna na cenach rynkowych napraw to zawsze może ponegocjować jak dostanie info o wycenie serwisu ja natomiast nie znam się i nie wiem czy to ich celowy trick przedstawić rachunek do zapłaty bez konsultacji czy może po prostu tak są obłożeni że zapomnieli? Dzwoniłem do nich dwukrotnie z zapytaniem o wycenę - cisza.. Napisze później co zrobili i za ile może jak ktoś natrafi na ten wątek pół roku później to będzie mieć pogląd jak ceny wyglądają w Wilmacie.
Podsumowując motocykl jest już robiony ale co konkretnie nie wiem // wpisano regulacje gaźników a kumpel się mnie pyta czy on je ma czy może nie bo jego er6n nie ma wiec skoro wpisali ze ma do regulacji to chyba ma co nie? ;-)
Nie mniej jednak moto lada momento będzie u mnie
Ciekawe czy naprawili ten jeden niedziałajacy gar na wolnych obrotach ))) dlaczego nie działał itd cala ta otoczka
Dam znać co i jak, jak będę wiedział więcej
p.s. widać światło w tunelu - wątek powoli dobiega końca - yamaha niebawem będzie naprawiona stała w moim garażu i czekają mnie już tylko wymiana płynów :D - już teraz dziękuję wstępnie za udzielone rady // posty // poświęcony czas :-)