Grudnia 22, 2024, 08:57:40 am

Autor Wątek: Internetowy sklep z oponami  (Przeczytany 5888 razy)

Offline zibi

• BMW R NINE T URBAN G/S
  • Moderator Globalny
  • 300 km/h
Internetowy sklep z oponami
« dnia: Marca 06, 2017, 09:49:44 am »
Szukając sklepu z oponami do samochodu natknąłem się na niezłą ofertę firmy z Tychów.

Komplet Michelin Pilot Road 4 za jedyne 875 PLN - niezła cena moim zdaniem.

http://logistykaopon.pl/

Czy ktoś nabywał tam oponki?

Offline outsider

• 220 km/h
Odp: Internetowy sklep z oponami
« Odpowiedź #1 dnia: Marca 06, 2017, 11:50:25 am »
Poszukaj na allegro sprzedawcę skyseba - od lat kupuję tylko u niego, najlepsze ceny, pełna oferta, pełna rozmiarówka. Wiele kompletów już u niego kupiłem, on tego sprzedaje naprawdę masę, zobacz po ilości komentarzy. Z czystym sumieniem mogę polecić.
« Ostatnia zmiana: Marca 06, 2017, 11:52:35 am wysłana przez outsider »

Offline zibi

• BMW R NINE T URBAN G/S
  • Moderator Globalny
  • 300 km/h
« Odpowiedź #2 dnia: Marca 06, 2017, 12:21:29 pm »
Dzięki za info, popatrzyłem na ofertę. Jednak przedstawiona oferta tej logistyki w przypadku Michelin PR4 jest niższa o całą stówkę od tej allegrowej.
Niemiej jednak coś za coś, poczytałem na temat tej firmy i ich dostaw opineo. Opony są zbierane z całej Europy DOTy różne jednak nie starsze niż rok. Ale w przypadku samochodowych czytałem komentarz w którym każda miała inny DOT znacznie różniący się miedzy sobą.
Ponadto dochodzą problemy z wysyłką, bardzo często nie wysyłają informacji o dostawie, aż tu nagle kurier pod drzwiami. Wysyłka około 10 dni, brak kontaktu telefonicznego - tylko mailowy.

Szukałem tam opon samochodowych i ostatecznie odpuściłem ten sklep, nabyłem na allegro.

Offline outsider

• 220 km/h
« Odpowiedź #3 dnia: Marca 06, 2017, 12:35:11 pm »
U tego "skyseby" wydaje mi się, że jakoś tak porządnie i uczciwie jest - zobacz, że np mamy teraz początek marca, a on sprzedaje komplety z 2016 w niższej cenie. Co najważniejsze: wyraźnie pisze, czy kupujesz opony tegoroczne czy ubiegłoroczne. Jak ktoś chce prosto z taśmy to ma, jak ktoś chce trochę taniej to kupuje roczniaki.
To mój subiektywny odbiór, ale do mnie to trafia - jakoś tak rzetelnie, uczciwie, po prostu.
No i po skali obrotów widać, że to nie jest jakiś "Kaziu" z garażu - ma 10 tys komentarzy, 200 z ostatniego miesiąca. Znajomi też u niego kupują, nigdy nie słyszałem, żeby ktoś złe słowo powiedział.

Offline zibi

• BMW R NINE T URBAN G/S
  • Moderator Globalny
  • 300 km/h
« Odpowiedź #4 dnia: Marca 06, 2017, 12:37:45 pm »
Jak będę szukał opon motocyklowych wezmę te ofertę pod uwagę  :oki: dzięki  :oki:

Offline Vengosh10

• BMW F650GS 2000 r., BMW F800GS HOBEL :-)
  • 220 km/h
    • kanał youtube
« Odpowiedź #5 dnia: Marca 12, 2017, 18:36:38 pm »
Skyseba jest ok, też kupowałem u niego opony i nie tylko. Zawsze wszystko było w 100% dobrze.

Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka