Oglądam i tak sobie myślę czy to ten sam Wojtek, który na początku tego roku pojechał ze mną na swoją pierwszą trasę hard enduro. I częściej podnosił motocykl niż na nim siedział Ale się nie poddawał Wojtku w kilka miesięcy z totalnej trernowej świeżynki awansowałeś na zawodnika, który wziął udział w jednym z najtrudniejszych w Polsce amatorskich rajdów enduro - i przeżył Tak trzymaj
Wojtek jak patrzę na ten filmik, to nie wiem czy chcesz brać udział w "przedszkolu" enduro umawiąjąc się ze mną na polatanie... Ja na tej mojej ciężkiej krwie, to sobie mogę tylko.... popatrzeć, na takie dzikowanie..... ale filmik fajny, przez moment jak jeździliście to aż sam na krzesełku się podnosiłem.... myślałem, że mam przez to jakiś wpływ na obraz...heheheheh!!!!!!!!! Jest moc, dużo pozytywnej energii i fajna muza, która dodaje całości klimatu.... Szacun.
wow... aż nawet mi się spodobało takie taplanie brawo chłopaki!
Cytat: Dakatsu w Października 10, 2016, 15:47:21 pm wow... aż nawet mi się spodobało takie taplanie brawo chłopaki!Dakatsu, użycze ci moją jadźkę, jak tak 180kg potargasz z błota szybko ci się taplania odspodoba.....
Wydaje ci się Górki koło Bydgoszczy też dają w kość i potrafią kierownice w pegaso urwać i nikt nie narzeka, że ciężkie, że 200 czy 220kg
Cytat: soniq2 w Października 10, 2016, 20:56:13 pm Cytat: Dakatsu w Października 10, 2016, 15:47:21 pm wow... aż nawet mi się spodobało takie taplanie brawo chłopaki!Dakatsu, użycze ci moją jadźkę, jak tak 180kg potargasz z błota szybko ci się taplania odspodoba..... Wydaje ci się Górki koło Bydgoszczy też dają w kość i potrafią kierownice w pegaso urwać i nikt nie narzeka, że ciężkie, że 200 czy 220kg To była górka w Barcinie podczas Rajdu Pałuk Czekam do niedzieli..czas się troche potaplać z Wami. A Jacek "Motoman" jeszcze nigdy nie zawiódł. Perfekcyjnie planuje trase pod względem urozmaicenia terenu, pod motki i czasu ogarnięcia Będzie miło Was zobaczyć znowu w akcji Wojtek pamiętasz tą dziurę na rajdzie kociewskim jak z krissem bmw ściągałeś z górki? Trochę przygód w tym roku było
Cytat: alien19999 w Października 10, 2016, 21:02:52 pm Wydaje ci się Górki koło Bydgoszczy też dają w kość i potrafią kierownice w pegaso urwać i nikt nie narzeka, że ciężkie, że 200 czy 220kg No top ja wysiadam.... 220kg wyrywać z błota to trzeba mieć... pasję.... ja bym to gówno w błocie zostawił i niech leży... "ni mom siły" żeby się aż tak katować... [/quoteTy już nie narzekaj na wagę Po to jeździmy w kilku żeby nikt się nie zmęczył zanadto U mnie jeszcze stoi XT 600, chociaż teraz 207kg w GSie i bez problemu ogarniamy Frajda jest bez dwóch zdań. Wybierz się z nami a zobaczysz.