Pomysły na moto ciekawe, a może warto poczekać co zaprezentuje Yamaha z nową Tenerką, ma być silnik 700 ccm, dwa cylinderki, mocy zdecydowanie też przybędzie... ja już ręce zacieram
Motovaradero obawiam się, że nowa Tenerka - zapewne jak każde nowe cacko, będzie posiadało choroby wieku dziecięcego, które zostaną wyleczone po kilku latach lub w nowszych rocznikach danego modelu. Czekać teraz na nową tenerkę z 4-5 lat to troszku dużo. Myślałem o GS-ie 800, to już stary model, sprawdzony i po wizytach u lekarza. Nowa ATwin piękna, ale też się tam podobno kilka rzeczy w nich sypie.... zobaczymy na co finanse i zdrowie pozwoli. W ostateczności przyjdzie mi upalać Jadźką w miarę możliwości.... pożyjemy zobaczymy.
Faktycznie z tych motocykli co podałes jest trudny wybór sam bym miał problem czy wybrać Hondę Africa Twin czerwoną czy jednak kierować sie rozsądkiem i wybrać Hondę Africa Twin białą
Ja bym brał czerwono-białą, jak byś z rana nie wstał, bez względu na nastrój, zawsze znalazłbyś kolor który Ci odpowiada....
wg. mnie biała ładniejsza
Potem to już tylko usiąść w fotelu, baniaczek dobrego trunku do ręki
i można się delektować szczęściem..... oczywiście do pierwszego szlifu..... potem beksa i rozterki posiadacza nowego moto prosto z salonu