Cytat: MotoBlondynka w Września 20, 2016, 13:34:52 pm Cześć Tomek Widzę, że Włocławek mimo lokalnej emigracji jednak spotyka się na wspólnym polu Jakby co, to pozdrawia koleżanka Magda z Kazika Hej a która Magda z Kazika?? nie przypominam sobie Magdy, która by latała na moto
Cześć Tomek Widzę, że Włocławek mimo lokalnej emigracji jednak spotyka się na wspólnym polu Jakby co, to pozdrawia koleżanka Magda z Kazika
Cytat: Szubek w Października 12, 2016, 20:17:26 pm Cytat: MotoBlondynka w Września 20, 2016, 13:34:52 pm Cześć Tomek Widzę, że Włocławek mimo lokalnej emigracji jednak spotyka się na wspólnym polu Jakby co, to pozdrawia koleżanka Magda z Kazika Hej a która Magda z Kazika?? nie przypominam sobie Magdy, która by latała na moto Jak świat mały....ja też z Kazika, ale baaaaaaardzo dawno temu:P
Ja już wiem gdzie Ale bez przesady. O ile nie masz powyżej 50-tki to mieścisz się w moim kryterium młodzieży Powyżej 50-tki na chwilę obecną to dla mnie taka trochę starsza młodzież
Pragnę dodać, iż wszyscy motocykliści są młodzi duchem i to najważniejsze! Żeby się nikt nie poczuł urażony! :D Pasja łączy, a nie dzieli
Cytat: MotoBlondynka w Października 14, 2016, 16:37:32 pm Ja już wiem gdzie Ale bez przesady. O ile nie masz powyżej 50-tki to mieścisz się w moim kryterium młodzieży Powyżej 50-tki na chwilę obecną to dla mnie taka trochę starsza młodzież