Muszę napisać parę słów, bo nie sposób tego nie zrobić.
Polecam jak najbardziej zakupy w RRmoto.pl, u Koguta czy jak kto woli...
Podejście Koguta do klienta jest jednym słowem rewelacyjne i nie mówię o podejściu tylko przy zakupie, bo w tym przypadku zdecydowana większość sprzedawców ma może nie rewelacyjne, ale bardzo dobre lub chociaż dobre podejście (są wyjątki oczywiście).
Dlaczego więc rewelacyjne?
Zakupiłem u koguta buty i niestety musiałem je reklamować... i to dwukrotnie. Na pierwszej reklamacji dostałem drugie nowe... dostałem je bardzo szybko i równie szybko (góra 5-6 miesięcy) oddałem je z powrotem. Ponieważ modelu już nie produkowali bo wyszedł nowy, producent zaoferował zwrot kasy - może nie najgorsze rozwiązanie, ale dzięki uprzejmości Koguta dostałem nowy model za który nie musiałem dopłacać, choć był oczywiście droższy. Pasowało mi to ponieważ buty są naprawdę wygodne.
Potestujemy nowy model. Mam nadzieję, że poprawili ten feler bo to nie przypadek, że dwa razy popsuło się to samo, chociaż w raz w lewym, raz w prawym bucie.
Druga sytuacja. Spadł mi kask otwarty na szybkę. Szybka ładnie się wygięła przy kontakcie z glebą (i nie uszkodziła), ale powracając do swojego pierwotnego kształtu wyrwała boczne zabezpieczenie szybki.
Telefon do Koguta, katalog i ściągnął zabezpieczenia. Okazało się jednak, że przysłali nie to co trzeba - taki bałagan jakby... Byłem lekko załamany, bo upał na dworze (wersja dla Małopolski "na polu") i przyjdzie mi jeździć w szczękowcu... i znów wielki ukłon
dla Koguta. Wziął kask ze sklepu, zdemontował zabezpieczenia i dał mi je, na zapłacenie będzie czas, jak przyjdą te dobre.
Wielki, wielki plus dla Koguta i RRmoto.pl - żeby tak wszyscy podchodzili do klienta...