Na początku: woow, fajnie wrócić do starych dobrych forów, a nie tylko facebook i facebook
Nie wiedziałam, że normalne fora jeszcze tak prężnie funkcjonują
Mam na imię Magda, krążę między Bydgoszczą, Włocławkiem i okolicami Włocławka
Wiosen mam.. hmm kobieta niby nie mówi, ale.. za kilka dni będzie już 27
Zaliczyłam wczoraj swoją pierwszą "ustawkę" pod Tesco
Tak przy okazji, kto z forum był wczoraj? Mimo szczerych chęci, nie zapamiętałam połowy waszych imion
Przygodę motocyklową (samodzielną) zaczęłam 1,5 roku temu i to nie z mojej inicjatywy
Narzeczony miał już dość mnie jako plecaka (mi też taka jazda nie sprawiała radości) i w tajemnicy przyprowadził moje pierwsze moto - ukochaną Yamahę DT 80 (cross). I tak jakoś wsiadłam i zaczęłam jeździć
Cross z racji tego, że mamy w okolicach Włocławka dużo lasów, więc lepiej jeździ się takim sprzętem
Miesiąc później, czyli jakaś moja chyba piąta/szósta przejażdżka, zrobiliśmy trasę ponad 200km, spodobało się nam i dzień później podjęliśmy dotychczas najlepszą spontaniczną decyzję - jedziemy nad morze
Wyjechaliśmy na 3 motocykle o 19.00, dojechaliśmy na miejsce przed 1.00 w nocy. Oczywiście mój strój nie był jeszcze kompletny, więc "trochę" zmarzłam po drodze, ale przeżycia niezapomniane. Potem spać, rano śniadanie przy morzu i z powrotem na moto ładną trasą przez Malbork. Było super
Potem jakoś się już potoczyło
W styczniu tego roku, zupełnym przypadkiem zobaczyliśmy ogłoszenie mojej obecnej CBF-ki
A że planowaliśmy jakąś dłuższą, nawet zagraniczną trasę, to pożądana była szosówka. Kupiliśmy i zaczęłam się z nią zaprzyjaźniać
Owocem była tegoroczna wyprawa na Mazury (mój awatar jest właśnie z tej podróży). Kończę i tak już za długi wstęp
Gdyby ktoś był zainteresowany, to od czerwca też zupełnym przypadkiem prowadzę stronę na FB
https://www.facebook.com/motomagda/?ref=aymt_homepage_panelLwg!