Witam ! Nauczony doświadczeniami z zeszłego roku i korzystając z pięknej zamówionej pogody majówkowej, przejechałem się z Barakielem do sklepu Best Motors w Bydgoszczy z nastawieniem kupna kombinezonu przeciwdeszczowego.
Jako, że jestem zadowolonym posiadaczem już kilku rzeczy firmy Rebelhorn po raz kolejny dałem jej szansę i zakupiłem model dwuczęściowy Rain Fluo
Kombinezon przeciwdeszczowy Rain to ratunek, kiedy zaskoczy cię pogoda. Zabierz go ze sobą w każdą podróż, a unikniesz niemiłej niespodzianki. Wykonany z Poliestru/PVC wykończonego dodatkowymi ściągaczami na nogawkach i nadgarstkach zapewnia 100% wodoszczelności. Ciesz się jazdą bez względu na kaprysy natury. Rebelhorn Rain to Twoje podstawowe wyposażenie.
Najważniejsze cechy: - Dwuczęściowy kombinezon przeciwdeszczowy
- Wykonany z materiału Poliester/PVC
- Szwy zabezpieczone laminatem zapobiegające przeciekaniu
- Kieszonka na dokumenty
- Odblaskowe wstawki materiału na ramionach
- Ściągacze na nogawkach i na nadgarstkach
- Ściągacz na pasie zapewniający wygodne dopasowanie
- Kołnierz wykończony komfortowym materiałem
- Siatkowa podszewka izolująca wykonana z poliestru
Cena 169złPodczas przymierzania mogłem już wywnioskować, że kombinezon jest solidny, a nie jest to jakaś jednorazówka. Żółtych rękawów raczej nie idzie nie zauważyć na trasie
Spodnie spokojnie mogłem założyć na duże buty motocyklowe dzięki sporej długości zamkom na nogawkach. Do zakupu otrzymujemy worek na cały kombinezon i po złożeniu nie są to wielkie rozmiary
Chwilowo tyle bo nie miałem i mam nadzieję, że nie będę miał okazji ich przetestować na trasie