Witam znajomych i nieznajomych. Jestem Radek, na forum zarejestrowany jakiś czas. Zdarzyło mi się w ubiegłym roku kilka razy pojawić na ustawce. Motocykla używam raczej jako środek transportu codziennego
, aczkolwiek coraz częściej pojawia się ochota na dłuższe spacery
Moja przygoda z jednośladem zaczęła się w wieku 14 lat tradycyjnie od motorynki, którą nabyłem potajemnie przed rodziną. Potem był ogar z silnikiem jawki trzy biegowy i WSK trójka, która więcej stała niż jeździła. W tym momencie nastała przerwa 11-sto letnia, którą przerwała konieczność sprawnego przemieszczania się przez jedyny wówczas most drogowy w Toruniu. Jako że jestem od zawsze mieszkańcem Podgórza szczególnie odczuwałem trudy poruszania się w tej okolicy. Tak więc trafionym rozwiązaniem w tamtym czasie był zakup chińskiego skutera marki Longjia 50cm3, który służył mi bez awaryjnie przez 6 lat i do dzisiaj zamieszkuje mój garaż. Od 3 sezonów jestem posiadaczem już "poważniejszego" motocykla jakim jest SUZUKI SV 650n K4
Sprzęt jest moim oczkiem w głowie i jeśli sytuacja pozwoli to zostanie ze mną na zawsze
wszak istnieją przesłanki, że będzie motocyklem kultowym, więc jest i będzie w przyszłości się czym chwalić