Grudnia 22, 2024, 10:37:31 am

Autor Wątek: Moto Akcesoria Sklep  (Przeczytany 25202 razy)

Offline Grzegorz

• Honda VaraderoXL 1000
  • 20 km/h
  • *
MOTO AKCESORIA
« Odpowiedź #30 dnia: Września 02, 2017, 13:00:17 pm »
PRZESTRZEGAM WSZYSTKICH ZAINTERESOWANYCH ZAKUPAMI przez internet w Moto Akcesoria. Zamówiłem pin lock i szybę. Umówiłem się na konkretny termin ponieważ potrzebowałem na wyjazd motocyklem. Zapewnili że dostarczą. Zapłaciłem przelewem i TU NASTĄPIŁ KONIEC NASZEJ WSPÓŁPRACY. Nie zrealizowali zamówienia. Zaskoczony wystąpiłem o zwrot gotówki. Nikt, łącznie z szefem nie reagował na moje telefony i emaile. Wszyscy w TEJ PSEUDO FIRMIE mają gotową odpowiedź." ja nic nie mogę zrobić w tej sprawie", lub "przelew będzie wysłany jutro". Oczywiście żadnego przelewu nie realizują. 2 m-ce walczyłem o własną kasę. NIKOMU NIE POLECAM TEGO NIESOLIDNEGO SKLEPU!! ZASTANÓWCIE SIĘ 2 RAZY ZANIM COŚ U NICH ZAMÓWICIE!!! Jest w necie wiele innych SOLIDNYCH firm, które wywiązują się z zawartych umów i pracują w oparciu o przepisy nie mając gdzieś swoich klientów.  :(

Offline Duch

• KMZ K-650, Honda XL600V Transalp, Suzuki DL AL7 650XT V-Strom [R.I.P.], BMW F900GS Adv
  • Administrator
  • 300 km/h
Odp: MOTO AKCESORIA
« Odpowiedź #31 dnia: Września 02, 2017, 13:41:59 pm »
No nic nowego nie napisałeś. M-A to śmietnik i jeżeli ktoś tam robi zakupy, to tylko przez pomyłkę.
Yet you can't get a promotion, you won't retire, and despite your best efforts, you refuse to die.

Offline Gajowy

• Suzuki
  • 80 km/h
  • **
« Odpowiedź #32 dnia: Września 03, 2017, 10:07:39 am »
u nich to tylko zamówienie i odbiór w punkcie, ale i tak ceny maja wysokie wiec po co przepłacać

Offline ady

• Yamaha FZ6N
  • 80 km/h
  • **
« Odpowiedź #33 dnia: Września 03, 2017, 12:28:47 pm »
2 m-ce walczyłem o własną kasę.
Ja walczyłem 2 lata angażując w to Rzecznika Praw Konsumenta i Sąd. Wygrałem  :wings: Odzyskałem kasę z odsetkami. Trochę mnie to kosztowało nerwów  :zlosc:, ale warto było  :bash:
It's not a hobby, it's a way of life...

Offline Wilek

• Yamaha fz6
  • 80 km/h
  • **
« Odpowiedź #34 dnia: Września 03, 2017, 16:10:24 pm »
Ja nawet ni patrze na banery reklamujące ten sklep!!!

Offline KSD

• BMW F850GS
  • Administrator
  • 300 km/h
Odp: Moto Akcesoria Sklep
« Odpowiedź #35 dnia: Września 03, 2017, 20:58:18 pm »
Niestety MA to prawdopodobnie najgorszy sklep motocyklowy EVER  :P
Czysty motocykl jeździ szybciej!

Offline Duch

• KMZ K-650, Honda XL600V Transalp, Suzuki DL AL7 650XT V-Strom [R.I.P.], BMW F900GS Adv
  • Administrator
  • 300 km/h
Odp: Moto Akcesoria Sklep
« Odpowiedź #36 dnia: Września 04, 2017, 00:01:11 am »
Są tak źli, że mogliby się nazywać po prostu Akcesoria. Na pytanie jakie odpowadało by się 'nieistotne'.
Yet you can't get a promotion, you won't retire, and despite your best efforts, you refuse to die.