Byłem, zobaczyłem, skorzystałem. Mała osobna foto-relacja zaraz w osobnym wątku
Tymczasem co do darmowej akcji przeglądowej, to jest to na podobieństwo tego, co robimy przy zakupie maszyny, a więc ocena jego stanu bez rozkręcania podzespołów. Możemy się więc podziewać kontroli płynów, klocków hamulcowych, tarcz, przewodów, łożysk, zawieszenia, opon, napędu, uszczelek i ewentualnych wycieków, podstawowej elektryki, ocena pracy silnika itp. Jeśli chcemy coś więcej (np kontrola luzów zaworowych), odpowiednio dopłacamy, przy czym w trakcie akcji obowiązuje 10% rabatu za stawkę serwisową i 30% rabatu za ewentualne części. Jest też fajna promocja przy wymianie oleju. Jeśli zdecydujemy się na zalanie motocykla olejem Shell otrzymamy oryginalny filtr oleju gratis.
Dla kogoś kto nie jest specjalnie obeznany w sprawach technicznych (np choćby nie jest pewny czy klocki lub napęd powinny być już wymienione albo czy te stuki i puki z silnika to normalne), myślę, że akcja to fajna sprawa. Dodatkowo (już dla wszystkich), jest to jednocześnie uzupełnienie historii serwisowej pojazdu w ASO, co może być ważne przy odsprzedaży motocykla w przyszłości