Jeśli chodzi o rabaty to ja dla IM "tylko" pracuję, nie jest to mój prywatny sklep więc politykę rabatową mam w dużej mierze narzuconą odgórnie
. Jednak zawsze znajdę produkt godny uwagi i swojej ceny (ew. jestem mistrzem szukania wyprzedażówek
). W zamian tego służę w zakresie swojej wiedzy i doświadczenia możliwie najbardziej rzetelną poradą i jeśli nie mam w ofercie czegoś co jest w stanie spełnić oczekiwań klienta przekierowuję z czystym sumieniem do innego zaprzyjaźnionego sklepu po odpowiedni sprzęt.
A, że mam taki charakter, że z ludźmi zazwyczaj się lubię to tych "zaprzyjaźnionych" konkurencji mam kilka
Zibi, tak wyglądało moje "kwiczące" sprzęgło w TDM'ie. Co ciekawe pracowało normalnie w 100%, nie ślizgało się, nie szarpało. Przy szybszym ruszaniu lub ew. strzale ze sprzęgła pojawiał się dźwięk na wzór krótkiego, "świńskiego" kwiku. Po zdjęciu pokrywy i kosza również wyglądało normalnie. Problem ukazał się dopiero po wyjęciu tarcz z kosza... chociaż na tarczach jeszcze dużo mięsa to ich kawałki po prostu się wysypały: