pojechałem tam po niesławnej wizycie w moto-akcesoriach na fordońskiej...
Własicielem jest Sławek, pracował kiedys w MA na fordonskiej. Obsługa poprostu rewelacja, doradzi, podpowie, nie naciąga, asortyment całkiem spoko - wezmy pod uwage ze niedawno sie otworzyli. sporo kasów HJC i Arai, portki i kurtki Helda, RST i Ozone, sporo rękawic, tankbagi Oxforda, kufry chyba Givi - to mniej wiecej zauwazylem. 2 dni na sciagniecie jezeli akurat nie maja na stanie. Zalezy im na dobrym imieniu przede wszystkim bo to jego interes i najwazniejsze w tym interesie jest zeby klient wrocil. A jak juz wspominalem dbaja o klienta bardzo dobrze. Dostałem znizke na portki i tankbaga którego akurat nie mieli na stanie. 2 dni na jego sciagniecie. a najlepsze na koncu !
Sławek: a skad jestes?
Bartek: z Torunia.
Sławek: hmm 80 km w dwie strony, 2 godziny stracone z dnia, tozrobimy tak: daj nr telefonu i adres i my Ci wyslemy ten tankbag do domu, gratis, zebys specjalnie nie musial przyjezdzac z torunia ok?
zaniemówiłem...
Pozdrawiam Sławka i jego obsługę ze sklepu Best Motors i polecam robic tam zakupy. Zaangażowanie i dbałość o klienta i o to czego on najbardziej potrzebuje !!!! Bede wracal tam na pewno