A ja bardziej z okolic chałupy - ktoś coś ?Wysłane z mojego Pixel 2 przy użyciu Tapatalka
Cytat: KoZi w Lipca 18, 2021, 13:49:14 pm A ja bardziej z okolic chałupy - ktoś coś ?Wysłane z mojego Pixel 2 przy użyciu TapatalkaObstawiam wieżę widokową przy jeziorze RakutowskimWysłane z mojego SM-A525F przy użyciu Tapatalka
Duchu jest szybki i skuteczny, bingo!To w takim razie jeszcze jedna zagadka...Najwyższa (nie mylić z największą) fontanna w Polsce jest w ... ?Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka
Ktoś zgadnie gdzie dokładnie znajduje się taka oto przerażająca czacha? Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka
Tak, a dokładniej w masywie Kopy Śmierci. Swoją drogą piękny ale nieco mroczny szlak z bardzo smutną historią niewyjaśnioną do dziś.
Cytat: KSD w Lipca 19, 2021, 11:25:31 am To w takim razie jeszcze jedna zagadka...Najwyższa (nie mylić z największą) fontanna w Polsce jest w ... ?Też Duszniki, najwyższa pod względem słupa wody, pierwsza też z iluminacją i spektaklem muzycznym, uruchomiona jeszcze przed I wojną światową
To w takim razie jeszcze jedna zagadka...Najwyższa (nie mylić z największą) fontanna w Polsce jest w ... ?
Gdzie można spotkać takiego lwa? Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka