Grudnia 23, 2024, 12:13:40 pm

Autor Wątek: Torba na siedzenie motocykla REBELHORN TAIL recenzja, opinia, test!  (Przeczytany 16708 razy)

Offline cezi

• Suzuki Bandit 1250
  • 300 km/h
  • Kiedy czuję pęd powietrza...
Odp: Torba na siedzenie motocykla REBELHORN TAIL recenzja, opinia, test!
« Odpowiedź #15 dnia: Maja 18, 2016, 11:44:33 am »
KSD tylko nie mów,że cierpisz z powodu braku miejsca w kufrach i zakupiłeś z tego powodu dodatkową torbę. Brak u mnie jakiegokolwiek chociażby schowka tak mnie irytuje,że zaczynam patrzeć w kierunku jakiegoś prawdziwego turystyka.

Z B-Kinga, to wypada przesiąść się na Hayabuse  :moto: Zestaw kufrów i jest turystyk jak się patrzy  :thumbup:

Offline Derkoś

• BMW GS 900 Adv
  • Moderator Globalny
  • 300 km/h
« Odpowiedź #16 dnia: Maja 18, 2016, 12:42:57 pm »
KSD tylko nie mów,że cierpisz z powodu braku miejsca w kufrach i zakupiłeś z tego powodu dodatkową torbę. Brak u mnie jakiegokolwiek chociażby schowka tak mnie irytuje,że zaczynam patrzeć w kierunku jakiegoś prawdziwego turystyka.

Z B-Kinga, to wypada przesiąść się na Hayabuse  :moto: Zestaw kufrów i jest turystyk jak się patrzy  :thumbup:

A hajki bardzo ładnie wyglądają z kuferkami  :smoke:
Jednak ta torba fajne rozwiązanie,  mimo kufra centralnego i bez zabierania bocznych ta torba daje nam kolejne możliwości przewiezienia czegoś
« Ostatnia zmiana: Maja 18, 2016, 12:54:31 pm wysłana przez Derkoś »

Offline Marki

• Kawałsraki GTR
  • 80 km/h
  • **
« Odpowiedź #17 dnia: Maja 19, 2016, 13:52:29 pm »

Jest jeszcze jeden...albo dwa sprzęty z kuframi,które mi się podobają...ale to już temat w innym kąciku  ;)